Langedijk Centraal


AZ is verrast door de boycot van een deel van de AZ-supporters komende zondag bij de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Uit protest tegen vier uitgedeelde stadionverboden blijven de vakken W en X1 zondag leeg.

Algemeen Directeur Robert Eenhoorn is niet blij met de plotselinge actie. "We zijn juist goed in overleg met de supporters en nemen ze altijd heel serieus", zegt hij tegen NH Nieuws. "Het is zonde dat ze dan de eerste de beste wedstrijd gaan boycotten."

De supporters geven aan dat ze het niet eens zijn met de stadionverboden die werden afgegeven na ongeregeldheden in de thuiswedstrijden met Utrecht en Feyenoord. Daar werd door de bewuste supporters provocerend gedrag vertoond. Eenhoorn is daar duidelijk over: "Supporters hebben het recht in eigen handen genomen, en dat kunnen we niet tolereren."

Supporters deden op via Facebook ook hun beklag over het het huidige beleid. Ze maken zich bovendien zorgen over 'het steeds leger wordende en sfeerloze stadion'. "Daarover hebben de supporters ook met spelers gesproken", benadrukt de Eenhoorn. "Als je eigen supporters dan thuisblijven, is dat heel zonde."

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl