Woensdag rond 09.35 uur hebben weggebruikers op de N504 in Langedijk een man aan de kant gezet omdat hij gevaarlijk reed op zijn motorscooter. Hij slingerde hevig en wekte de indruk totaal niet te kunnen rijden.

De ingeschakelde politie trof de man naast zijn motorscooter aan. Hij was onvast ter been, trilde hevig, maakte plotselinge bewegingen, sprak onsamenhangend en kwam verward en angstig over. Ook had hij een droge mond, transpireerde hevig en had wazige en bloeddoorlopen ogen.

Bij een ademtest bleek hij geen alcohol gebruikt te hebben. Hierop volgde een speekseltest, waaruit cocaïnegebruik bleek. De verdachte moest daarop bloed afstaan. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs.

Een onderzoek wordt ingesteld naar de rijvaardigheid van de man. Bij controle bleek ook nog eens dat de motorscooter onverzekerd was.
Pin It
Bekeken: 3252x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/