Op 18, 19 en 20 augustus vindt de 43e editie plaats van Egmond op z'n Kop. Het jaarlijkse dorpsfeest in Egmond-Binnen belooft weer een topper te worden, met een uitgebreid programma voor jong en oud.

Op vrijdag is er vanaf 09:00 uur de Grijze Markt, met ruim 300 kramen en 's avonds zijn er Alles Of Nix Spelen met vrachtwagen trekken, spijkerbroek hangen en de Koker Estafette. Om 22:00 uur treedt Paul Vlaar op in het Wapen van Egmond-Binnen en Sven the Pianoman bij café Nic Tervoort.

Zaterdag is het vanaf 12:30 uur kindermiddag en om 14:00 worden de Fietstocht met “Fiets ‘m Erin” en een kartrace gehouden. Om 16:00 uur opent Foodtruck Plaza, met lekkere hapjes en live muziek. Vanaf 20:00 uur is het Latin Night bij het Wapen, met onder andere Johnny 500 en Sweet Le Freak. Robert van der Steenhoven staat in Cafe Tervoort.

Zondag is er om 10:00 uur de Mis op de Adelbertusakker. Om 11:00 uur vindt een MTB Streetrace plaats in het dorp en vanaf 16:00 uur zijn er live optredens. Om 22:00 uur draait Sweet Le Freak weer in het Wapen en Tervoort gaat los met Bernard Karsten.

Meer informatie op egmondopznkop.nl.
Pin It
Bekeken: 3643x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/