Donderdag 13 juli heeft Henselmans Ontwikkeling uit Noord-Scharwoude in Restaurant Aangenaam haar plan voor de herontwikkeling van de Stationsweg 114 in Heerhugowaard gepresenteerd. De genodigden konden kennismaken met de eerste schetsplannen voor de realisatie van een appartementengebouw direct naast fietsbrug "de Krul".

Het betreft een plan voor een appartementengebouw met ongeveer 60 kleinere appartementen voor de doelgroepen starters, singles en senioren, met commerciële ruimten op de begane grond.

Joost Breebaart van Architectenbureau Breebaart Korver BNA uit Zuid-Scharwoude is verantwoordelijk voor het ontwerp, dat zich kenmerkt door de toepassing van veel groen in de gevels. Zo ontstaat er een mooie overgang van het natuurgebied Oosterdel naar de stedelijke ontwikkeling van het Stationsgebied.

Het nu gepresenteerde schetsplan het eerste nieuwbouwinitiatief, waarmee de gebiedsontwikkeling een nieuwe fase in zal gaan. De architect zal daartoe het plan in overleg met de gemeente Heerhugowaard verder uitwerken, waarna een bestemmingsplan -procedure zal volgen. De reacties van omwonenden waren heel positief met her en der een kanttekening. Waar mogelijk worden de opmerkingen in het plan verwerkt.
Pin It
Bekeken: 6112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/