De 41-jarige Purmerender Hans Lebouille is benoemd tot directeur van theater Cool in Heerhugowaard. Hij zal per 1 september de naar Nijmegen vertrekkende Eva Middelhoff opvolgen.

Lebouille heeft ruime ervaring in de theaterwereld. Hij studeerde theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, was tour manager bij het Groot Chinees Staatscircus en productieleider bij onder meer Dogtroep en Het Nationale Toneel. Daarnaast was hij zakelijk leider van het Ostadetheater en het daaraan gekoppelde productiehuis Feikes Huis.

Van 2005 tot en met 2012 was hij mede-eigenaar en uitvoerend producent , en in 2013 startte Lebouille een cultureel bureau. Daarnaast is hij als adviseur verbonden aan het Fonds Podiumkunsten, met als specialisatie cultureel ondernemerschap.
Pin It
Bekeken: 3001x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/