Lokale omroep Compleet FM heeft vrijdagmiddag de nieuwe studio officieel in gebruik genomen. De openingshandeling werd verricht door wethouder Jan Piet Beers, hij wenste de omroep de komende jaren veel succes. Compleet FM heeft de afgelopen jaren moeten vechten voor het voortbestaan, in het tumultueuze medialandschap worstelt de radiozender om het hoofd boven water te houden.

De afgelopen jaren heeft Compleet FM moeten vechten voor de vergunning, voor huisvesting en voor het voortbestaan van de stichting. Eén en ander lijkt nu geregeld, maar de onrust heeft een zware wissel getrokken op het medewerkersbestand dat flink is uitgedund. Voorzitter van de stichting Ria Kostelijk is echter positief en is er, ondanks het nijpende tekort aan medewerkers, van overtuigd dat dit een keerpunt voor de omroep is en dat er vraag is naar de ambachtelijke lokale radio uitstraling die Compleet FM zo koestert.

Pin It
Bekeken: 3728x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/