Op donderdagavond raakten twee snorfietsers uit Langedijk gewond bij een frontale botsing op het fietspad naast de Broekerweg in Heerhugowaard.

Rond 22.25 uur snorde een 17-jarige jongen uit Oudkarspel over het fietspad richting zijn thuisgemeente. Tegemoet kwam een een 20-jarige snorfietser uit Broek op Langedijk. In een bocht is een van hen vermoedelijk op de andere helft van het fietspad gekomen. Beiden konden een botsing niet meer voorkomen. Allebei raakten ze gewond aan hun hoofd en gelaat en werden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De jongeman uit Broek op Langedijk heeft mogelijk alcohol gebruikt. Van hem is bloed afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol.

Pin It
Bekeken: 4185x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/