Maandag vond een dierendrama plaasts op het weiland aan de Hopmansweg naast het Diepsmeerpark. Er liepen 30 drachtige schapen, tot grote schrik van de eigenaresse ontdekte zij dat een aantal van haar schapen hun lammeren hadden verworpen. Dit laatste betekent dat zij spontaan een miskraam hebben gekregen. De oorzaak hiervan is vaak een stress situatie.

Later bleek dat er zaterdagmiddag een hond op het weiland is geweest die achter de schapen is aangerend. DIt is dan ook een logische verklaring voor het drama dat plaatsvond. De eigenaresse deed een oproep via social media om te vragen of iemand iets gezien heeft, dit bericht werd massaal gedeeld. Inmiddels heeft de eigenaar van de hond zich gemeld en is alles netjes opgelost.

Pin It
Bekeken: 7946x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/