Er is veel mogelijk met een fysieke beperking, dus ook sporten. Dat wil Roelstoeltennis Sint Pancras laten zien tijdens hun open dag op 6 april. Rolstoeltennis is niet alleen uitstekend geschikt voor gehandicapten, maar ook voor mensen die niet lang kunnen staan, lopen of hardlopen.  Naast spelplezier, ontwikkelt iemand door rolstoeltennis spelenderwijs kracht, coördinatie, conditie en rolstoelvaardigheid. En het is natuurlijk een mooie manier om sociale contacten op te bouwen.

Rolstoeltennis Sint Pancras heeft rond de 30 leden, waarvan 12 junioren en 18 senioren, in de leeftijd van 8 tot 72 jaar. Er is dus voor iedereen wel een tennismaatje op gelijk niveau. De vereniging vervult een regionale rol; leden komen helemaal van Den Helder tot Amsterdam.

De open dag duurt van 12:00 tot 16:00 uur. Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken met rolstoeltennis. Sportrolstoelen en tennisrackets zijn voorhanden in Sporthal De Oostwal. Meer info via Jessica Derks (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en op rolstoeltennissintpancras.nl.

Pin It
Bekeken: 3691x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/