Vanaf de oprichting in 1978 richt Andors Jazz Band zich op de geweldige hot dance en jazzmuziek uit de jaren 20 en de vroege jaren 30. Zoals gebruikelijk was in de beginjaren van de jazz, speelt de band akoestisch. Alleen de aankondigingen en de zang zijn versterkt. Zo ook op 2 april in de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude. Verschillende dansparen van dansschool Schavemaker dansen op de legendarische muziek.

Andors Jazz Band heeft inmiddels een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende bands in de vroege jazzmuziek, met een groeiende, enthousiaste aanhang die deze muziek heeft herontdekt. De bandleden zijn ervaren musici met een voorliefde voor de muziek van legendarische orkesten uit die tijd, zoals die van Fletcher Henderson en Duke Ellington.

Het optreden begint om 15:00 uur. Entree is € 15, inclusief een kopje koffie. Meer info op andorsjazzband.nl.

Pin It
Bekeken: 3691x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/