Op Dumpert is een filmpje opgedoken van een verkeersongeval dat zondag rond 05:30 uur plaatsvond op de Provincialeweg (N242) bij de afslag N504. Een kleine rode auto slingert vanaf Verlaat richting de T-splitsing en mist nog maar net de middenberm. De automobilist sorteert dan links voor, remt en maakt plots een scherpe bocht naar links, alsof hij dacht al bij splitsing te zijn. In plaats van de bocht was daar een lichtmast, waar hij vol tegenop knalt.

Het gaat volgens NH om een 22-jarige man uit Winkel. De voorkant van zijn auto zat volledig in puin, maar de bestuurder bleef wonderwel ongedeerd. Op het politiebureau bleek hij anderhalf keer teveel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs was ingenomen, vermoedelijk op grond van Artikel 5 van de Wegenverkeerswet, oftewel gevaarlijk rijgedrag, een misdrijf. De officier van justitie bepaalt wanneer de brokkenpiloot zijn rijbewijs weer terugkrijgt.

Pin It
Bekeken: 5035x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/