In de nacht van dinsdag op woensdag hield de politie in Wormerveer twee mannen aan op verdenking van drugshandel. Het gaat om een 22-jarige man uit Broek op Langedijk en een 21-jarige man uit Wormerveer.

Rond middernacht zag de politie twee mannen in een geparkeerd staande auto zitten, met de lichten aan. Controle van het kenteken leverde op dat de auto eigendom was van een vrouw, niet van een man. Toen de agenten de twee om identificatie vroegen, konden ze deze niet tonen. De bestuurder wilde niet meewerken aan onderzoek aan de kleding. Nadat hij geboeid was, werd dit alsnog gedaan en kwam een mes tevoorschijn. Controle bij de passagier leverde een groot blok hash op. Beide mannen beschikten ook over veel contact geld. Doorzoeking van de auto bracht een zak met henneptoppen en attributen voor drugshandel aan het licht. Ook lagen er drie cobra’s (zwaar illegaal vuurwerk) in de auto.

De politie nam de drugs, de drugsgerelateerde zaken, het mes en het vuurwerk in beslag. De verdachten werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Pin It
Bekeken: 3819x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/