Langedijk Centraal

Gisteren bezocht minister Jeroen Dijsselbloem InHolland voor een gesprek met de studenten. "Alles wat zij willen weten over politiek bedrijven, carrière maken en hun portemonnee kunnen zij in een ‘collegetour-setting’ vragen aan minister Dijsselbloem", zo rept de pers aankondiging. De minister oogde uitermate ontspannen en had geen moeite om daarnaast ook in te antwoorden op meer persoonlijke vragen.

Maar tot een echt debat, of zelfs maar een politiek vragenspel kwam het niet echt. Dat de minister InHolland bezocht vanuit zijn 'regeringsfunctionaris' en niet als PvdA-er waarvoor de verkiezingen aanstaande zijn bleef overigens fier overeind en dat verdient een compliment. Natuurlijk kwamen onderwerpen ter sprake die het erg uitnodigend maakten daar 'politiek dieper' in te gaan maar dat wist de minister te vermijden.

Een na het gesprek geplande fotosessie op het Waagplein kon geen doorgang vinden; Dijsselbloem bleek onmisbaar in Den Haag en moest onverwacht en met spoed terug naar Den Haag. (Foto's: Elly Bootsma)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl