Deze week is het nieuwe boek ‘Eigenwaardig opvoeden met het B-tree model’ van Judith van Gent uitgekomen. De opvoedcoach en gastdocent uit Sint Pancras schreef het boek speciaal voor ouders en opvoeders van jonge kinderen. Vrijdagavond 31 maart volgt de officiële boekpresentatie in Limmen.

"Mijn persoonlijke kijk op opvoeden én de wijze waarop ik die uitdraag, hebben de afgelopen jaren een geweldige groei doorgemaakt", vertelt Judith enthousiast. "Ik wil zo veel mogelijk ouders en opvoeders van jonge kinderen bereiken en inspireren met mijn boodschap. Maandenlang heb ik elk vrij uurtje benut. Zo ontstond de boom-metafoor en het B-tree groeimodel. Het is een helder en herkenbaar beeld geworden over natuurlijk opgroeien".

Het boek draagt bij aan bewustwording, geeft inzicht in het groeiproces en belicht je rol als opvoeder. Het boek is vlot geschreven, zonder zware vaktermen of wetenschappelijke onderzoeken. Meer informatie op saltacoaching.nl.

Via haar bedrijfje Salta Coaching geeft de Pancrasser al vele jaren opvoedkundige begeleiding aan kinderen, pubers en gezinnen. Dat doet ze persoonlijk, op scholen, voor groepen en professionals.

Pin It
Bekeken: 3537x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/