Volkstuindersvereniging Langedijk moet op 1 januari 2019 totaal 7.000 m2 grond aan de Potjesdam in Zuid-Scharwoude opgeven. Leden werden hier per brief over geïnformeerd. Er komt een nieuwe huurovereenkomst met de gemeente voor de resterende 30.000 m2.

De gemeente verhuurt de grond, maar die 7.000 m2 wil het zelf gaan gebruiken voor herontwikkeling. Op dit moment maken hier 28 tuinders gebruik van. Wat men van plan is werd niet vermeld. De vereniging zal die grond voor de resterende tijd moeilijker kunnen doorverhuren. De gemeente komt de tuinders tegemoet met een verlaging van de huur.

De vereniging is niet echt verbaasd. Tegenover het NHD liet de secretaris weten dat er al langer signalen waren dat het eraan zat te komen. Wel heerst er onduidelijkheid over het verzoek tot kale oplevering. Volgens de huurovereenkomst moet de grond opgeleverd worden zoals die op 3 januari 2013 was. Toen stonden er al onder meer al een aantal kassen en bomen.

Pin It
Bekeken: 3412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/