Ook dit jaar organiseren vier grote modelspoorclubs uit de provincie de Noord-Hollandse Modelspoordagen. Deze zullen worden gehouden op 25 en 26 februari in het o.s.g. Willem Blaeu aan de Robonsbosweg te Alkmaar.

De vrijdag voor het weekend zal vanaf het middaguur naarstig gebouwd worden aan al het moois dat er te zien zal zijn, Er zullen weer standhouders uit heel Nederland komen om totaal 150 meter modelspoor te bouwen, waaronder banen speciaal voor de jeugd. Er zijn demonstraties te aanschouwen en natuurlijk is er van alles te zien en te koop om je eigen modelspoor te bouwen en te verfraaien.

De beursdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur en entree kost € 4 per persoon, Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wie een flyer weet te bemachtigen krijgt € 0,50 korting. Meer informatie op noordhollandsemodelspoordagen.nl.

Pin It
Bekeken: 3451x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/