De SLAM! Koningsdag zal dit jaar groter zijn dan ooit. De afgelopen vijf jaar is het feest in Alkmaar uitgegroeid tot het grootste Oranje outdoor dance event van Nederland. Op 27 april strijkt SLAM! weer neer naast het AFAS Stadion en dit jaar wordt ruimte gemaakt voor maar liefst 30.000 bezoekers. Natuurlijk is er weer een spetterende line-up van de beste Nederlandse DJ’s en hiphopacts. Early Birds kunnen vanaf vrijdag 10 februari 17:00 uur kaartjes kopen voor SLAM! Koningsdag 2017.

SLAM! Koningsdag was de laatste jaren steeds uitverkocht, mede dankzij headliners als Martin Garrix, Fedde Le Grand en Kraantje Pappie. Om de groeiende populariteit tegemoet te komen, wordt het grootste Oranje feest van Nederland nóg groter. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het Oranjefeest zal op 27 april plaatsvinden van 12:00 tot 21:30 uur op P8 naast het AFAS-stadion. De minimumleeftijd is 16+. Early Bird tickets à 12,50 euro excl. service kosten zijn vanaf vrijdag 10 februari 17:00 uur te koop en reguliere kaarten à € 15 excl. servicekosten vanaf 24 februari 17:00 uur. Luisteraars van SLAM! maken kans om kaarten te winnen vanaf maandag 27 februari. Meer informatie op slam.nl.

(Update) SLAM! is uitverkocht. De vroegboektickets waren in de voorverkoop al binnen een uur weg. Inmiddels zijn ook de laatste kaarten verkocht.

Pin It
Bekeken: 4125x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/