Van Hemelvaart tot en met Pinksteren: twaalf dagen locatietheater op bijzondere plekken in de hele regio, een bruisend festivalhart in het centrum Alkmaar, theatrale installaties, live muziek, talkabouts en natuurlijk eten & drinken.

Karavaan brengt je van 25 mei tot en met 5 juni langs cultuurhistorische locaties, de polder, het strand en de duinen, de binnenstad en bijzondere bedrijven. Te bewonderen zullen zijn gerenommeerde en jonge theatermakers. Over Bleekneusjes op het Landgoed Huize Glory in Bergen aan Zee, dans op het water van het kanaal Omval-Kolhorn, kindertheater in een groentekas en een meeslepend dansconcert bovenop een parkeergarage. Daarnaast krijg je in het Alkmaarse festivalhart elke dag korte shows en live muziek, expo’s, gesprekken en lekker eten en drinken.

?Het thema is De Nieuwe Wereld, over transitie en vooruitgangsdenken. De wereld is volop in beweging. Waarom iets behouden of juist veranderen? Hoe ziet de wereld er over twintig jaar uit? En wat daarvoor te doen of te laten? Vanuit de overtuiging dat elk einde het begin is van iets nieuws worden kunstenaars en publiek uitgedaagd om te bouwen aan de Nieuwe Wereld.

Voor kinderen zijn familievoorstellingen en doe-activiteiten. Voor de allerkleinsten is er Soepmonsters en verder Being Bach (4+), IJS (8+), Passiefisten (10+) en Ten Noorden van Nergens (14+).

Over dit alles en nog veel meer kun je lezen op karavaan.nl.

Pin It
Bekeken: 3325x
https://ee.itk.ac.id/data/