Vanaf 25 januari organiseert café de Roode Leeuw elke maand een popquiz. Wie alle titels van de hits van Marco Borsato opnoemen, weet wie Robert Allen Zimmerman is of hits kan herkennen bij de eerste tonen kan het ver schoppen bij de Popquiz van De Roode Leeuw. Wie deze vragen (nog) niet kan beantwoorden is alsnog welkom om zijn of haar popkennis te bewijzen of op te vijzelen.

Er wordt gespeeld in negen ronden in teams van maximaal vier personen. Acht daarvan gaan om fragmentherkenning, waarbij deelnemers punten kunnen scoren door de artiest en titel goed te raden en een extra punt voor het juist beantwoorden van een extra vraag. De negende ronde is een zogenaamde tafelronde. Het team krijgt de hele quiz de tijd om deze te beantwoorden.

De popquiz begint om om 20.30. Deelname kost 2,50 euro per persoon. Wie zeker wil zijn van een plaats kan een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: de Roode Leeuw)

Pin It
Bekeken: 3371x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/