De jaarlijkse winterexpositie in Galerie Kraayeveld is nog tot en met zaterdag 5 februari te bezoeken. De tentoonstelling bevat vooral werk van Noord-Hollandse kunstenaars. Blikvangers zijn nooit eerder tentoongestelde olieverfschilderijen van Jannie Kuiper-Wetsteen en vier schilderijen van Dirk Breed. Ook zijn er vier 'Langedijker' schilderijen van de vorige exposant, oud-Langedijker Piet Gutter.

Van Jannie Kuiper wordt 'Keuveltjesavond' in haar geboortedorp Nieuwe Niedorp getoond (zie foto). Ook de olieverfschilderijen van Dirk Breed komen uit particuliere collecties. Ronduit majestueus is Panorama nr. 3 van de West-Friese Omringdijk. De expositie omvat verder schilderijen van de Egmondse schilders Doris Groeneveld en Bob Immink en de Alkmaarders Dirk Oudes en Pierre Struys.

Galerie Kraayeveld is te vinden in het vroegere kantoor van de ABN AMRO Bank aan de Dorpsstraat 625 in Noord-Scharwoude,. De galerie is van donderdag t/m zaterdag geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Voor een bezoek buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt. Meer informatie op galeriekraayeveld.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl