Op zaterdag 17 december 2016 draagt gemeente Langedijk symbolisch de ijsbaan over aan de IJsclub Sint Pancras. Wethouder Jasper Nieuwenhuizen zal bij dit officiële moment als vertegenwoordiger van de gemeente aanwezig zijn. De overdracht vindt om 15.00 uur op de ijsbaan plaats. Tijdens het officiële moment overhandigt wethouder Nieuwenhuizen een oorkonde en een beeldje aan het bestuur om de overdracht symbolisch te bekrachtigen.

De IJsclub Sint Pancras heeft de ijsbaan met omliggende grond van de gemeente Langedijk overgenomen. Zij zijn daarbij volledig eigenaar geworden van het complex en dragen de gehele verantwoordelijk voor het complex. Dit vraagt de nodige inspanningen voor de leden van de ijsclub; vooral de financiën spelen hierbij een rol. De ijsclub heeft daarvoor allerlei acties op touw gezet.

De overdracht van het eigendom aan de IJsclub Sint Pancras past binnen het accommodatiebeleid van gemeente Langedijk. Vanuit dit beleid bekijkt gemeente de mogelijkheden om eigendommen af te stoten.

Pin It
Bekeken: 3341x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/