Zondag 18 december organiseren de Rotary Clubs Heerhugowaard-Langedijk en Langedijk-GeestmerAmbacht voor de tweede keer de SantaRun. Sportievelingen kunnen wederom gehuld in kerstoutfit met de hele familie, buurt, vrienden- en kennissenkring meedoen aan deze gezellige middag. Ook bedrijven, clubs en schoolklassen zijn welkom.

De opbrengst van de Santa Run komt ten goede aan drie goede doelen: Stichting ‘t Praethuys, Hospice Alkmaar en Vluchtelingen Heerhugowaard. Aan de eerste editie deden maar liefst 250 mensen mee, waaronder burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard.

Deelname kost tien euro. De uitgifte van de Kerstmanpakken is om 13.00 uur en na de warming-up bij MyHealth Club gaat om 14.00 de SantaRun van start. De prijsuitreiking vindt plaats om ongeveer 15.30 uur.

Sponsors en donateurs zijn altijd welkom: zij kunnen zich informeren en aanmelden via www.Heerhugowaard-langedijk.rotarysantarun.nl. Voor meer informatie kan een e-mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: archief) 

 

Pin It
Bekeken: 3112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/