Langedijk Centraal

Woensdagochtend kregen een automobiliste en de bestuurder van een cementwagen allebei de schrik van hun leven toen hun twee voertuigen elkaar raakten op de N242. De toedracht van het ongeval lijkt exact hetzelfde als die bij het ongeval van drie weken terug waarbij een Volvo op de kop in de berm eindigde.

De cementwagen kwam vanuit de richting van Langedijk en reed op de N242 richting Alkmaar. De blauwe Fiat Panda van de automobiliste kwam vanuit Heerhugowaard en was net vanaf de ovatonde over de N242 en de invoegstrook de N242 opgereden. Daarbij was ze in de dode hoek van de cementwagen terechtgekomen.

De vrachtwagenchauffeur kon daardoor niet weten dat ze daar reed en wilde naar de rechter rijstrook. Het gevolg was dat de Fiat Panda geen kant meer uit kon en door de cementwagen werd geraakt. Ondanks de snel reagerende truckchaffeur was een aanrijding niet te vermijden. De schrik zat er bij de bestuurster van de Panda goed in, ze is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis, haar auto is afgesleept.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl