Maandagmiddag heeft de bemanning van een politiehelikopter een drenkeling uit het water gehaald. De bemanning van een politiehelikopter die in de buurt was aarzelde niet, zette de heli aan de grond en ging ook het water in om het slachtoffer weer op de kant te helpen.

Het incident vond plaats bij de Notweg in Oterleek, midden in landelijk gebied. Een waarschijnlijk verwarde vrouw was op het ijs terecht gekomen en daar doorheen gezakt. Door het koude water dreigde onderkoeling maar de betreffende weg bestaat voor het grootste gedeelte uit een karrenspoor en is daardoor moeilijk bereikbaar voor hulpdiensten.

De brandweer durfde het niet aan om met groot materieel de Notweg op te rijden, parkeerde een klink eind verderop maar moest ook daar door een trekker losgetrokken worden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Pin It
Bekeken: 3801x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/