Van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari vindt tijdens de jaarlijkse Horecava in de Amsterdamse RAI de strijd plaats om de 57e Gouden Koksmuts. Acht restaurants met een SVH Meesterkok en/of minimaal één Michelinster worden door hun koks vertegenwoordigd, waaronder  Merlet in Schoorl.

Deelnemers maken een amuse en een drie- of viergangenmenu met een 'black box', waarin nog onbekende ingrediënten zitten. Op maandag 9 januari vindt het NK voor teams plaats. Merlet's chef Mattijs Kaptein wordt bijgestaan door zijn sous-chefs Marco Helsloot en Bàsz Varga. De dinsdag staat in het teken van het NK voor Leermeester-Leerling. Namens Merlet zijn dat Marco en Bàsz. Woensdag is de dag van de Jonge Koks tot 25 jaar en dan mag Marco opnieuw aan de bak. Donderdag is het NK voor koks vanaf 25 jaar oud.

De Horecava is  de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice. De wedstrijden vinden plaats in de nieuwe Foodhal (hal 7) op de beurs. Meer informatie is te vinden op horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Pin It
Bekeken: 5924x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/