Donderdag hield de politie twee mannen aan, die onafhankelijk van elkaar nog vrijheidsstraffen open hadden staan van twee en drieënhalf jaar. Eén van hen is bij een stacaravan te Langedijk opgepakt.

Veroordeelden proberen nog wel eens onder hun straf uit te komen door niet op aanmaningen, aangetekende stukken en telefoontjes te reageren. Uiteindelijk komen zij in een register en gaan de parketpolitie, vaak ondersteund door de recherche, 'op jacht'.

Een man uit Wieringerwerf, veroordeeld tot drieënhalf jaar cel wegens oplichting ofwel fraude, bleek niet meer thuis te wonen. Uitgebreid onderzoek leidde naar een stacaravan in Langedijk. Daar kon hij donderdagmiddag worden aangehouden, al probeerde hij nog te ontsnappen via een slaapkamerraam.

De andere veroordeelde had, met nog twee jaar elektronisch toezicht te gaan, zijn enkelband verwijderd en was daarna spoorloos verdwenen. Uiteindelijk is hij in het Zeeuwse Kapelle opgepakt.

Pin It
Bekeken: 3584x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/