Op 10 november wordt in het Behouden Huis in Oudkarspel de tweede bijeenkomst voor mantelzorgers gehouden. Daarbij wordt teruggekeken op de vorige ontmoeting, op 10 september. Tijdens die bijeenkomst werd de aanwezige mantelzorgers gevraagd wat ze nodig hebben om zorg te kunnen geven aan hun naasten. Hier kwam sterk uit naar voren dat veel mantelzorgers zelf ook behoefte hebben aan ondersteuning in het werk als mantelzorger en de mogelijkheid om zelf ergens om hulp te kunnen vragen.

De bijeenkomst op 10 november begint om 17.00 uur met de inloop, en om 17.15 uur is er een terugblik op de vorige bijeenkomst. Ook worden de gevonden vaste vrijwilligers voorgesteld. Daarna geeft de aanwezige mantelzorgmakelaar WPW een korte uitleg over wat zij voor de mantelzorgers kunnen betekenen. Om 17.45 uur is er een diner, en om 19.15 uur wordt er vervolgd met de vraag wat voor mantelzorgers de grootste knelpunten zijn.

Het is de bedoeling dat er elke maand een mantelzorgcafé wordt gehouden. De vrijwilligers die daarbij aanwezig zijn zullen de mantelzorgers helpen met hun vragen, zo nodig in samenwerking met Wonen Plus. Aanmelden voor het mantelzorgcafé kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met mantelzorgmakelaar WPW, via 0226 - 318050. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 3030x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/