In februari 2014 heeft de gemeenteraad besloten om de begraafplaats Broek op Langedijk uit te breiden en daarnaast een aantal graven te gaan ruimen. De gemeente Langedijk gaat in het voorjaar van 2017 daadwerkelijk enkele graven op de begraafplaats Broek op Langedijk verwijderen. De ruimte die daardoor vrijkomt kan weer benut worden. Het gaat om graven waarvan het grafrecht eerder door nabestaanden is opgezegd en graven waarvan het grafrecht is verlopen.

De reden dat de gemeente nu besluit de graven te gaan ontruimen is omdat het tegenover nabestaanden die wel betalen voor de mogelijkheid om een grafbedekking te plaatsen oneerlijk is dat er nog graven zijn waarvoor geen rechten worden betaald.

Als er nabestaanden zijn die de grafrechten van de graven die gaan worden geruimd alsnog willen verkrijgen moeten die zij zich voor 1 december 2016 hebben gemeld bij de gemeente Langedijk. Op de begraafplaats Broek op Langedijk staat bij de entree een informatiezuiltje waarin een tekening en lijsten zijn aangebracht waarop te zien is om welke graven het gaat.

Nabestaanden of belanghebbenden die vragen of wensen hebben ten aanzien van de graven kunnen die kenbaar maken bij de afdeling Openbare Werken van de gemeente Langedijk via 0226 - 334433 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Bing Maps)

 

Pin It
Bekeken: 3775x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/