Langedijk Centraal

Op donderdag 1 september wil de gemeenteraad in gesprek met inwoners van Langedijk over de toekomst van de gemeente. In de eerste helft van dit jaar heeft de gemeenteraad van Langedijk al met het college en het managementteam van de gemeente Langedijk in verschillende bijeenkomsten gesproken over de toekomst van gemeente Langedijk. 

Deze inwonersgesprekken zijn niet bedoeld om de samenwerkingsscenario’s, zoals zelfstandig blijven of een ambtelijke of bestuurlijke fusie doorvoeren te bespreken; de gemeenteraad wil slechts de mening van inwoners peilen. Op deze manier wil de gemeente erachter te komen wat zij voor ontwikkelingen de inwoners verwachten, wat hun wensen zijn, hoe ze Langedijk in 2020 zien en wat de sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen voor de gemeente zijn.

Bij de bijeenkomst op 1 september zijn er in totaal acht gesprekstafels; het gesprek over de toekomst van Langedijk wordt gevoerd. De middagtafels zijn van 15.30 tot 17.30 uur; de avondtafels zijn van 19.00 tot 21.00 uur. De gesprekstafels zijn op het gemeentehuis van Langedijk en worden geleid door een raadslid. De inbreng van de deelnemers aan deze bijeenkomsten wordt uitgewerkt en door de gemeenteraad meegenomen in het besluitvormingstraject. Zoals de planning er nu uitziet zal de gemeenteraad met de verzamelde informatie tegen het einde van 2016 meer duidelijkheid kunnen geven over de bestuurlijke toekomstrichting van Langedijk.

Aanmelden voor deelname aan één van de gesprekstafels kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie niet over internet of e-mail beschikt kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur contact opnemen met mw. Jenneke Oomen via 0226 - 334433. 

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl