De Raad van State heeft op 22 juni 2016 uitspraak gedaan over het beroep dat supermarktketen Deen had ingediend tegen de vaststelling van bestemmingsplan Voorburggracht 224 in Zuid Scharwoude.

Het bestemmingsplan voorziet in een supermarkt, overige detailhandel, wonen en parkeren op de locatie van de voormalige bibliotheeklocatie en huidige Aldi in Zuid-Scharwoude. De Raad van State heeft het merendeel van de ingediende beroepspunten ongegrond verklaard. Bij uitspraak heeft de Raad van State zelf voorzien in een beroepsgrond over het parkeren. Door de uitspraak wordt het bestemmingsplan binnen vier weken onherroepelijk en kan ontwikkelaar Hoorne B.V. op basis van een omgevingsvergunning het bouwplan gaan realiseren.

Hoorne B.V. is van plan een bouwplan te realiseren waarin een supermarkt, overige detailhandel en twaalf woningen zijn opgenomen. Zodra de huidige Aldi aan de Voorburggracht gesloopt is, wordt de bouw gestart. (foto: Google Maps)

Pin It
Bekeken: 4357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/