Donderdagavond is rond 20.15 in Bergambacht (ZH) uur door twee mannen een oranje quad gestolen vanaf het terrein van autobedrijf Boom Occasion Center. Het gaat om een Yamha Banshee 350 met kenteken 90-PL-FL. De quad is rond 22.20 uur voor het laatst gespot vlak voor de Wijkertunnel op de A9 richting Alkmaar met de twee mannen erop. 

Een kennis van de eigenaar die rond dat tijdstip op de A9 reed en de foto van de twee mannen op de quad maakte wist op dat moment niet dat de quad van zijn vriend was gestolen; hij maakte de foto omdat het hem opviel dat de twee mannen zonder helm reden. Hij wist te melden dat een van de dieven rond de 2.10 meter lang is en kort blond haar en een opvallend groot litteken op zijn rechterschouder heeft.

De eigenaar van de quad looft 1.000 euro uit voor de gouden tip over de locatie  van de quad of over de dieven. Tipgevers kunnen melden wat ze weten via 06-83577388 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 4202x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/