Langedijk Centraal

Als het aan de gemeente Langedijk ligt wordt er binnenkort weer begonnen met het werk aan De Groene Loper tussen het Park van Luna en het Geestmerambacht. Maandagavond diende de Langedijker VVD daarover een motie in, die door het hele college is aangenomen. Dit schrijft het NHD.

De Groene Loper moest een verbinding worden tussen het Park van Luna en Geestmerambacht, maar die plannen zijn na het realiseren van het Park van Luna zo’n beetje stil komen te liggen. Tijdens de vergadering van maandagavond behandelde de gemeenteraad de jaarstukken van 2015, de wijzigingen in de begroting voor 2016 en de conceptbegroting voor 2017 van het Geestmerambacht.

VVD-raadslid Ben Hoejenbos vond dat de plannen voor de Groene Loper maar eens moeten worden voortgezet. GroenLinks en Hart voor Langedijk/D66 waren het eens met de motie, maar pas nadat Hoejenbos in de motie opnam dat er bij het weer oppakken van de Groene Loper niet allen ging om recreatie, maar dat er vooral natuurwaarden zouden worden gecompenseerd.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl