Op woensdag 25 mei organiseren de gemeente en de politie de informatiemarkt 'Sint Pancras geeft inbrekers geen kans' van 16.00 tot 20.00 uur in dorpshuis De Geist. Op de gratis markt worden tips gegeven ter bestrijding van woninginbraken. Alle Langedijkers zijn welkom.

Burgemeester Hans Cornelisse, wethouder Bert Fintelman en de wijkagenten staan belangstellenden graag te woord. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van koffie of thee, kan men langs de kraampjes lopen. Er is onder andere informatie aanwezig over de Whatsapp groep Buurtpreventie, Burgernet, Politiekeurmerk Veilig Wonen en wat te doen als een vreemde aanbelt.

Op een ludieke manier krijgen aanwezigen te maken met een verdacht persoon. Daarbij rijzen de vragen: hoe merkt je verdacht gedrag op en wanneer ga je over tot het bellen van 112?

De gemeente kiest als locatie Sint Pancras omdat hier relatief veel wordt ingebroken, vooral in het zuidelijke deel. De inbraken worden regelmatig overdag gepleegd en vaker in de maand juli, op vrijdagochtend, zaterdagmiddag en zondagavond. In Sint Pancras zijn posters en flyers verspreid. Deze flyers zijn ook te krijgen op het gemeentehuis. Meer informatie gemeentelangedijk.nl onder Veilig Wonen.

Pin It
Bekeken: 2946x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/