Langedijk Centraal

Jan Pieter Lokker is vanaf 11 mei 2016 de nieuwe voorzitter van de Faunabeheereenheid Noord-Holland (FBE). Hij neemt deze voorzittershamer over van Joke Geldorp-Pantekoek, die vanaf 2010 het voorzitterschap bekleedde. Het nieuwe voorzitterschap valt samen met het Strategisch Meerjarenplan van de FBE, wat binnenkort zal verschijnen.

Jan Pieter Lokker geeft aan door te gaan koers die Joke Geldorp-Pantekoek heeft ingezet: “Joke heeft met grote inzet aan het roer gestaan van de Faunabeheereenheid Noord-Holland en ik ga net als Joke krachtig invulling geven aan de nieuwe rol en positie van de Faunabeheereenheid. Ik zet in op een transparant, zelfbewust en duurzaam faunabeheer in onze provincie.”

De komst van het strategisch meerjarenplan van de FBE en de Wet Natuurbescherming is volgens Jan Pieter Lokker een kans en een uitdaging voor de FBE om inhoud te geven aan een eigentijdse werkwijze. Het strategisch meerjarenplan is een uitvoeringsgericht plan dat onder andere ingaat op de doelen van de FBE, de samenwerking met andere organisaties en de algemene organisatie van de de FBE. De nieuwe Wet Natuurbescherming gaat naar verwachting per 1 januari in.

De Stichting Faunabeheereenheid Noord-Holland is een door Gedeputeerde Staten van Noord-Holland erkende organisatie om het rijksbeleid en het provinciaal beleid op het gebied van beheer van diersoorten en het bestrijden van schade uit te voeren. (foto: IVN)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl