Langedijk Centraal

Het aantal elektrische auto's neemt snel toe en dus ook de vraag naar openbare laadpalen.  De gemeente Langedijk gaat daarom samenwerken met de Provincie Noord-Holland en metropoolregio Amsterdam (MRA).

De projectgroep MRA Elektrisch verzorgt de gezamenlijke inkoop van laadpalen in Noord-Holland. De gemeente Langedijk gaat mee doen aan die gezamenlijke inkoop. Inwoners van Langedijk die belangstelling hebben voor een openbare laadpaal in de buurt kunnen zich melden bij de gemeente. Iemand die een laadpaal wil aanvragen moet wel aan enkele voorwaarden voldoen.

De aanvrager moet zelf een elektrische auto bezitten of in gebruik hebben; hij mag zelf geen parkeergelegenheid op eigen erf of in een parkeergarage voor die auto hebben en er mag in de omgeving nog geen laadpaal aanwezig zijn.

Wie een laadpaal wil aanvragen kan dat doen via de heer G. Schutten van de gemeente door te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierbij moet het huisadres, de postcode, de woonplaats en het telefoonnummer worden vermeld.

De overige voorwaarden zijn te lezen op de website van de gemeente Langedijk.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl