Met een 'gouden' putdeksel legde wethouder Bert Fintelman op woensdag de laatste hand aan de vernieuwde Raadhuisbuurt in Noord-Scharwoude.

"Wat een mooie wijk is het geworden! Ik heb alleen nog één probleem: er zit een gat in de weg. Hiervoor hebben we 'de enige echte gouden putdeksel' van Nederland gevonden. Zou hij passen?" Met deze woorden zorgde de wethouder ervoor - onder gejuich en aanmoediging van de kinderen van o.b.s. De Wijde Veert en buurtbewoners - dat de laatste putdeksel werd gelegd, bij het Platte Ven.

De Raadhuisbuurt is het afgelopen jaar een ware metamorfose ondergaan. In de hele wijk is het asfalt vervangen voor klinkerbestrating en naast nieuwe riolering is er ook aan de waterleidingen gewerkt. De wijk is opnieuw ingericht met parkeervakken, bomen en struiken. Dit ook ter verbetering van de verkeersveiligheid.

Het ontwerp is in samenwerking tussen het dorpsplatform Noord- en Zuid-Scharwoude, een klankbordgroep van bewoners en gemeente Langedijk gemaakt. Tijdens de uitvoering hebben deze partijen intensief samengewerkt met aannemer Faber en schoollocatie Het Palet.

Pin It
Bekeken: 3098x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/