Zaterdag 28 mei is het groot feest in Langedijk, want dan worden het Broekerplein en het vernieuwde Winkelcentrum Broekerveiling officieel geopend.

Vanaf 10 uur 's morgens barst het feest los met allerlei kinderspelletjes, een groot springkussen, voetbalboarding en een stormbaan. Vrijwilligers van Museum BroekerVeiling organiseren oudhollandse spelletjes en leden van de stichting Langedijk Waterrijk nemen bezoekers graag mee voor een rondvaart door het Oosterdelgebied en de nieuwe woonwijk Broekrijk.

Om 11.00 uur verricht wethouder Jan Piet Beers de openingshandeling. Daarna treedt kinderidool Femke Meines op met een spetterende show. De hele dag zijn er op een groot podium exclusieve acts van onder andere Paula Leek, dansschool Extravaganza en Funky Keyz.

In het winkelcentrum wordt de gehele dag een braderie georganiseerd, en ook ‘s avonds is er shopping night, dus blijven de winkels tot laat open en bieden ze allerlei kortingen aan. Tijdens de avondopening is er een modeshow. Het feest wordt afgesloten met een optreden van de Subtoppers.

De organisatie zoekt nog jongens en meiden vanaf 15 jaar die het leuk vinden om te helpen bij de kinderspelletjes en samen met ons van deze dag een succes willen maken. In ruil krijgen ze daarvoor een cadeaubon aan van het winkelcentrum en een lunch. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 4131x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/