In de nacht van dinsdag op woensdag hebben agenten na een korte achtervolging op de Provincialeweg (N504) bij Oudkarspel een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Dat gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag rond 02.00 uur.

Agenten zagen de man in zijn auto rijden over de Voorburggracht in Langedijk. De snelheidslimiet is daar 30 kilometer per uur, maar de man reed met een snelheid van ruim honderd kilometer per uur. Toen de agenten hem een stopteken gaven negeerde hij dat en reed hij op volle snelheid door. Na een korte achtervolging kon de man op de Provincialeweg aan de kant van de weg worden gezet. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn. Zijn rijbewijs is ingenomen. Zijn bijrijder had bovendien geen legitimatie bij zich.

Pin It
Bekeken: 3166x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/