De politie heeft afgelopen week meerdere verlichtingscontroles gehouden in Heerhugowaard en Sint Pancras.

Woensdag zijn op de Van Noortwijklaan dertien bekeuringen uitgedeeld voor niet werkende fietsverlichting en nog een bekeuring voor niet werkende bromfietsverlichting.

Donderdag is gecontroleerd bij de Stationsweg en bij het Park van Luna. Hierbij zijn respectievelijk veertien bekeuringen geschreven en bij het Park van Luna twaalf.

Vrijdag controleerden agenten op fietsverlichting aan de Middenweg. Hierbij zijn zestien bekeuringen geschreven. Tegelijk is er een controle gehouden in Sint-Pancras op de kruising van de Bovenweg met de Twuyverweg. Hierbij zijn totaal negen bekeuringen geschreven.

De bekeuring voor niet werkende fietsverlichting is €55. Voor jongeren onder de 16 jaar oud kost het de helft.

"Een fietslampje kost gemiddeld zo’n 2 á 3 euro. Bespaar niet op veiligheid. Zorg dat u en uw kinderen goed zichtbaar zijn voor de overige weggebruikers", aldus de Politie Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 2923x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/