Dit jaar wordt voor de twaalfde keer de Sportweek Langedijk georganiseerd. Dit is een week vol sport en plezier, waarbij verschillende verenigingen in samenwerking met Sport Servicepunt Langedijk een geweldig evenement neerzetten.

Vanaf 2007 werd de Sportweek Langedijk de laatste week van augustus gehouden, maar mede door de late schoolvakanties verschuift de sportweek dit jaar naar juni. Van zondag 19 juni tot en met zaterdag 25 juni zullen teams van 8 tot 12 personen strijden om de eer en een om een plaats in de Walk of Fame. Er wordt gesport in drie categorieën: de kids van 7 tot en met 11 jaar, de jeugd van 12 tot en met 15 jaar en de volwassenen vanaf 16 jaar.

Het programma is nu bekend gemaakt: Op zondag wordt het buitenparcours gehouden voor alle teams, maandag is er jeu de boules voor Kids en Volwassenen, dinsdag is er BMX en hardlopen voor Jeugd en Volwassenen, woensdag onder andere tennis, donderdag is een sportvrije dag, vrijdag ‘bolleybal’ voor Volwassenen, en de sportweek wordt op zaterdag afgesloten met een zeskamp voor alle teams.

Inschrijving voor de Sportweek Langedijk start op 1 maart 2016, via www.sportsl.nl. Hier is ook meer informatie te vinden, net als op de Facebookpagina van Sportweek Langedijk en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3787x
https://ee.itk.ac.id/data/