Langedijk Centraal

Dinsdagmiddag rond 17:00 uur is een 20-jarige treinreiziger uit Hoorn ter hoogte van Obdam vol in het gezicht geslagen door een 16-jarige jongen uit Zwaag.

De verdachte ging vermoedelijk vanwege een weddenschap op de schoot van het slachtoffer zitten. Deze duwde de grappenmaker vervolgens van zich af. Daarna kreeg hij een vuistslag vol in zijn gezicht, en viel op de grond. Toen de trein stopte in Hoorn, stapten de verdachte en zijn vrienden uit en wisten te ontkomen.

Later die avond kreeg de politie meldingen dat er een filmpje van het incident op Dumpert.nl stond met de titel "Stoere gozer slaat jongen K.O. in trein". Het voorval is duidelijk te zien, de verdachte is vol in beeld. De dader lijkt een weddenschap van € 3 aan te gaan en zijn vrienden mogen het filmen. Het slachtoffer lijkt heel kort knock out te gaan door de vuistslag.

Diezelfde avond meldde de verdachte zich vrijwillig bij de politie. Omdat hij minderjarig is, besloot de Officier van Justitie hem niet buiten heterdaad aan te houden. Vandaag (woensdag) wordt een afspraak voor een verhoor gemaakt.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl