In het voorjaar van 2016 organiseert volkstuindersvereniging Langedijk een beginnerscursus moestuin. Zowel leden als niet-leden van de vereniging kunnen zich inschrijven voor deze cursus.

In drie avonden wordt uitgelegd hoe een groente- en fruittuin kan worden begonnen en hoe deze moet worden onderhouden. De volkstuinvereniging heeft veel ervaring met het het verbouwen van aardappelen, groenten en fruit en heeft dus veel nuttige informatie te bieden. Deelnemers krijgen een geschreven handleiding mee naar huis om alle tips en tricks thuis nog eens rustig door te kunnen lezen.

De cursusavonden zijn op woensdag 3 februari, 17 februari en 2 maart van 20.00 tot 22.00 uur. De cursus vindt plaats in het VTV clubgebouw aan de Potjesdam 6 in Zuid-Scharwoude. Voor leden kost de cursus €20 en voor niet-leden €20. Aanmelden kan tot 25 januari 2016 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: VtV-Langedijk)

Pin It
Bekeken: 3634x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/