Langedijk Centraal

Het lichaam van de man dat vrijdagochtend op een fietspad in recreatiegebied Geestmerambacht werd gevonden is van een 29-jarige man uit Den Haag. De politie wilde in eerste instantie niet ingaan op de vraag of het om een bekende ging, maar heeft dat nu via de eigen website bevestigd. Er zijn drie mannen aangehouden in verband met deze zaak. Het gaat om een man van 43,van 47 en één van 26 jaar oud. Twee van hen komen uit Alkmaar, de derde komt uit Heerhugowaard.

De verdachten zijn binnen korte tijd na de eerste melding al aangehouden. Rond 09.50 uur kwam bij de politie de eerste melding binnen, getuigen zagen in de Willem Kalfstraat in Alkmaar dat een lichaam in een bestelbus werd geladen. De politie was snel ter plaatse, maar het busje was al vertrokken. Via Burgernet werd een oproep gedaan om uit te kijken naar het witte Hyundai busje en nog voor 10.30 uur kon het busje tot staan worden gebracht en de bestuurder worden aangehouden.

De twee andere verdachten zijn aangehouden in de buurt van de Willem Kalfstraat. Over de omstandigheden waaronder het slachtoffer aan zijn einde is gekomen is nog niets bekend.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl