De politie heeft drie verdachten aangehouden die mogelijk iets te maken hebben met het stoffelijk overschot van een man dat vrijdagochtend in recreatiegebied Geestmerambacht werd aangetroffen. De man is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen.

‘s Ochtends kreeg de politie rond 9.50 uur melding van een verdachte situatie op de Willem Kalfstraat; er zou een man in een busje geladen worden. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse.

Het busje in kwestie werd aangetroffen op de N245 in Alkmaar. De bestuurder is aangehouden. Ook bij een woning aan de Willem Kalfstraat hield de politie twee verdachten aan. De politie onderzoekt de betrokkenheid van het drietal bij de aangetroffen dode man. De verdachten zitten alledrie vast.

De politie is bezig met het onderzoek en roept getuigen op zich te melden (0900-8844). Een helikopter is ingezet vanwege het onderzoek.

Pin It
Bekeken: 3721x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/