Vanaf donderdag 10 december neemt de MCA Gemini Groep officieel de nieuwe naam Noordwest Ziekenhuisgroep in gebruik. Dit betekent dat de ziekenhuisorganisatie afscheid neemt van de namen Medisch Centrum Alkmaar en Gemini Ziekenhuis.

Op beide locaties is het nieuwe, oranje logo bekendgemaakt door de vlaggen te hijsen. Het nieuwe logo zal in het voorjaar ook op de ziekenhuisgebouwen komen te staan.

De twee ziekenhuizen werken al sinds 2008 nauw samen. Het begon als een bestuurlijke samenwerking, en is sinds 1 januari 2015 en juridische fusie. Dit resulteerde in één stichting, de MCA Gemini Groep. De komst van de nieuwe naam Noordwest Ziekenhuisgroep is de volgende belangrijke stap in de samenwerking. 

Er is gekozen voor een naam die past bij het feit dat de groep bestaat uit twee ziekenhuizen die op meerdere locaties zorg bieden, in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en op Texel. De naam Noordwest Ziekenhuisgroep moet duidelijk maken dat het een ziekenhuis is voor de hele regio. Noordwest Ziekenhuisgroep biedt zowel basiszorg als complexe specialistische zorg en heeft de ambitie om een toonaangevende ziekenhuisgroep te zijn waar het draait om een hoge, mensgerichte medische standaard.

Pin It
Bekeken: 3765x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/