Zondag 8 november heeft Middenwaard in Heerhugowaard een aantal bijzondere gasten op bezoek. Op deze koopzondag kunnen kinderen bekende TV-sterren en sprookjesfiguren in het echt ontmoeten: Spongebob, Mike de Ridder, Assepoester en Roodkapje. De kinderhelden zijn van 12.00 tot 16.00 uur aanwezig in het winkelcentrum.

De populaire Spongebob is samen met Mike de Ridder op het Friethoffplein, tegenover de Etos. Assepoester en Roodkapje zoeken een plekje op een van de banken op het plein voor de ANWB. Middenwaard roept alle kinderen in Heerhugowaard en omstreken op om verkleed als hun held naar het winkelcentrum te komen. Zij mogen dan gratis geschminkt worden in Middenwaard om zoveel mogelijk op hun helden te lijken.

Middenwaard is tot en met 31 december elke zondag geopend. Op deze zondagen kan men gratis parkeren in een van de vijf parkeergarages van het winkelcentrum.

Pin It
Bekeken: 3629x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/