Naar aanleiding van de aankondiging van burgemeester Cornelisse dat de kermis in Zuid-Scharwoude dit jaar extra geëvalueerd zal worden vanwege klachten die bij de gemeente zijn binnengekomen hebben de beheerders van de Facebookpagina ‘Je bent er ien uit Langedijk als…’ een petitie opgezet. De klachten gingen over de grote festivaltent en de buitenbarren bij café De Schelvis en café De Roode Leeuw, waarvoor geen vergunning verstrekt zou zijn, en over geluidsoverlast. 

Navraag leert dat er bij de gemeente welgeteld twee klachten zijn binnengekomen, waarvan een volgens de reacties op Facebook van een vrouw die hartklachten kreeg door een bas die erg luid stond. 

Het doel van de petitie is om zoveel mogelijk handtekeningen in te zamelen om de gemeente Langedijk te tonen dat het gros van de kermisgangers juist erg tevreden is met de opzet van het kermisterrein en hoe belangrijk de kermis voor Langedijk is.

Pin It
Bekeken: 4919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/