Langedijk Centraal

Een 31-jarige man uit Middenmeer is zondagavond op een parkeerplaats bij het Geestmerambacht mishandeld en beroofd van zijn autosleutel. Een 25-jarige man uit Heerhugowaard kwam in zijn auto aanrijden en had blijkbaar belangstelling voor de auto van de 31-jarige man.

Hij vroeg of hij een rondje in de auto mocht meerijden. Na het rondje wilde hij de autosleutel bekijken. Toen de eigenaar de sleutel terugvroeg kreeg hij meerdere vuistslagen tegen de schouderbladen. Hij wist te ontkomen en zag nog dat de verdachte in zijn eigen auto wegreed richting de Wagenweg.

Later op de avond meldde de Middenmeerder de politie dat hij de verdachte in de omgeving had gevonden en hem achtervolgde. Agenten gingen naar de opgegeven locatie en namen positie in op de Hogebrugweg in Waarland. De Heerhugowaarder negeerde het stopteken, doofde zijn lichten en slingerde over de weg.

Hij is vermoedelijk de macht over het stuur verloren vlakbij de Molenweg, waar hij tot stilstand kwam in de struiken. Hij probeerde nog te ontkomen en liep snel richting de Menisweg, maar de politie kon hem daar inrekenen. De sleutel van de auto is nog niet aangetroffen. De verdachte zit vast op het politiebureau.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl