Toen bekend werd dat de rechtbank in Alkmaar alleen nog maar eenvoudige zaken zou gaan behandelen en ingewikkelder zaken verplaatst zouden worden naar de rechtbank in Haarlem, nam Evert van de Molen ontslag als president van de Alkmaarse rechtbank. Hij blijft wel gewoon rechter.

De reden van zijn ontslagname is dat hij niet achter het besluit staat om de rechtbank in Alkmaar te strippen en vindt dat hij het besluit zodoende ook niet kan uitleggen aan de 240 personeelsleden.

Verder vindt hij het onredelijk dat er slechts een week de tijd is gegeven om te reageren op het voornemen een groot deel van de rechtspraak te verplaatsen naar Haarlem.

Bovendien vindt hij de planning voor de verplaatsing naar Haarlem niet handig omdat tegelijkertijd de rechtspraak wordt gedigitaliseerd. Hierbij moeten dossiers worden ingescand, toegankelijk gemaakt en beveiligd. Bij zo’n operatie in combinatie met een grote verhuizing is volgens Van de Molen de kans groot dat er van alles fout gaat.

Pin It
Bekeken: 3694x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/