Langedijk Centraal

Marie-Juliette geeft ook deze zomer weer een aantal benefietconcerten in Alkmaar en Bergen, samen met haar pianist Rudolf Krabbendam. We berichtten al over het optreden van de 12-jarige sopraan tijdens 'Muziek in de Laurentius'. Ze zingt zondag 26 juli om 13:30 uur in deze mooie kerk.

Het tweede concert is woensdag 5 augustus, tijdens de Bergense Lichtjesavond, om 20:00 uur in de St. Petrus Paulus kerk. Er isdan ook een gastoptreden van het strijkkwartet “de Halve Maan” uit Alkmaars Talent.

Marie-Juliette sluit haar reeks dit jaar af in de St. Josephkerk in Alkmaar op zaterdag 8 augustus om 15:30 uur. Entree voor de concerten is gratis. Aan het einde is wel een deurcollecte voor het onderhoud van deze prachtige kerken.

Marie-Juliette is een jong zangtalent met een uitzonderlijk hoge en gevoelige stem waarmee ze al veel luisteraars heeft laten genieten van zowel klassieke meesterwerken als bekende modernere nummers. Ze schitterde tijdens Superkids van RTL4 en AlkmaarsTalent. Meer informatie op Mariejuliette.com of Facebook.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl